Home  »  Particulier  »  Centrale verwarming

Centrale verwarmings installatie 

In deze economisch wat slechtere tijden en het steeds duurder worden van het gas is het verstandig om uw energieverbruik eens wat beter in de gaten te houden. Misschien wordt het wel eens tijd om uw oude cv-ketel te vervangen door een nieuwe cv-ketel met een veel beter rendement of na te denken over duurzame oplossingen. Ook voor het veranderen, uitbreiden en aanleggen van nieuwe installaties met of zonder vloerverwarming bent u bij ons op het juiste adres.

Vervanging CV-ketel

Is u huidige CV-ketel aan vervanging toe? Installatiebedrijf Peters komt graag bij u langs om te kijken naar de staat van de huidige installatie en de mogelijkheden voor plaatsing van een nieuw toestel. Aan de hand van de situatie en uw persoonlijke wensen maken we een passende aanbieding.

CV-onderhoud

Om het goed functioneren van uw gastoestel te waarborgen is onderhoud nodig. Wij voeren onderhoud uit aan uw cv-ketel, geiser of gaskachel. Het toestel wordt gereinigd, nagezien en afgesteld. Regelmatig onderhoud zorgt ervoor dat het toestel veilig functioneert en verzekert u van een optimaal rendement. U voorkomt storingen en verlengt de levensduur van uw toestel. Heeft u interesse in een onderhoudscontract? Bel of mail uw gegevens, merk en type ketel, en Installatiebedrijf Peters maakt een passende aanbieding voor u.

Aanleg CV-installatie

Wilt u een radiator vervangen of een nieuwe installatie laten monteren? Installatiebedrijf Peters komt graag bij u langs om de mogelijkheden te bekijken. In een bestaande situatie komt het leidingwerk in het zicht naar de radiatoren te lopen. Dit kan wat beperkingen met zich mee brengen. Tegenwoordig is het ook mogelijk om vloerverwarming in bestaande dekvloeren te frezen. Bij de aanleg van een nieuwe installatie wordt vrijwel al het leidingwerk weggewerkt in de dekvloer. De aansluitingen naar de radiatoren zijn bijna niet te zien. De ruimte kan worden verwarmd door een standaard radiator of een designradiator. Bij de aanleg van een nieuwe installatie wordt tegenwoordig ook vaak voor vloerverwarming gekozen. Dit geeft een zeer behaaglijke warmte. De installatie kan daarbij ook op een lage temperatuur werken, dat komt weer ten goede van het rendement van uw CV-ketel.

Voor meer informatie over de mogelijkheden en de aanleg van een CV-installatie kunt contact met Installatiebedrijf Peters opnemen of vraag een vrijblijvende offerte aan.